Palvelut

Työskentelemme muotoilun eri aloilla kuten webdesign, android sovellukset, logot, bannerit, käyntikortit, esitteet, lentolehtiset ja toivotulla tavalla.
Jokainen projekti on ainutlaatuinen, teemme tarjouksen sillä perusteella mitä olemme yhdessä sopineet. Emme koskaan pyydä maksua ennen kun työ on tehty ja kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

Näkemyksemme on, että te yrittäjät tarvitsette aikaa siihen missä olette hyviä, aikaa yrityksenne ja asiakkaittenne parissa. Teidän ei pitäisi työskentella kotisivunne kanssa, jos ette sitä halua. Hoidamme kaiken ja teemme sen kohtuulliseen hintaan. Lisäksi tarjoamme yksilöllistä palvelua asiakkaillemme, mitä suuret verkkoyritykset eivät pysty.

Webdesign
Keskitymme enimmäkseen verkkosivuihin. Me rakennamme sivustot, jotka ovat helposti navigoitavissa ja graafisesti miellyttäviä. Tarjoamme kaksi erilaista vaihtoehtoa, dynaamisia ja staattisia verkkosivuja. Dynaamisilla sivuilla teillä on mahdollisuus päivittää tekstiä ja kuvia, milloin haluatte. Staattisilla sivuilla sisältö pysyy muuttumattomana.Jokainen asiakkaalle luomamme sivusto on ainutlaatuinen.
Teemme verkkosivuja teidän edellytyksien ja toivomuksien mukaisesti. Sovimme yhdessä sisällöstä, ulkonäöstä, sivuston lanseeraus ajankohdasta, jne. Luomme aina luonnoksen, miltä sivusto voisi näyttää. Tässä vaiheessa asiakkaalla on aina mahdollisuus “heittää pallo takaisin” uutta kehitystä varten tai lopettaakseen yhteistyömme.

Jos olemme yhdessä tyytyväisiä, jatkamme luonnoksen kehitämistä verkkosivuiksi. Veloitamme työstä vasta silloin kun sivut ovat valmiit ja ne lanseerataan.

Webdesign lisäksi tarjoamme seuraavat palvelut:

  • Logot
  • Pohjakuvat
  • Bannerit
  • Käyntikortit
  • Esitteet
  • Web- ja sanomalehtimainokset